Utrikesförvaltningens familjer får en ny informations webbplats

Webking har fått i uppdrag av Utrikesdepartementet att utveckla och designa utrikesförvaltningens nya hemsida spouses.nu. Hemsidan är tänkt att användas av utrikesförvaltningens familjer som är utlandsstationerade runt om i världen. Uppdraget består av att ta fram en webbplats med responsive webbdesign, vilket innebär att besökaren kan besöka hemsidan med surfplattor, smartphones eller datorer och innehållet på hemsidan anpassas efter besökarens skärmupplösning och webbläsare.

Webbplatsen kommer att utvecklas på det populära publiceringsverktyget WordPress som idag är ett av världens mest använda publiceringsverktyg med fokus på utseende, webbstandard och användarvänlighet. Funktioner som den nya hemsidan kommer att ha är: dokumentarkiv, nyhetsflöde, informationssidor, bildspel m.m.

Utöver utvecklingen och design av hemsidan består projektet även av att utbilda och stötta utrikesförvaltningens webbredaktörer som kommer arbeta och förvalta den nya webbplatsen.

Beräknat leveransdatum av den nya informations webbplatsen är planerad till hösten 2013.

Kostnadskalkylator

Intresserad av vad en app kan kosta?

Med våran kostandskalkylator så kan du få ett ungefärligt pris på vad din app eller webbsida skulle kunna kosta!

Fyll i formuläret nedan för att kontakta oss

Kontakta oss gärna

Välkommen att kontakta oss om du vill veta mer om Webking, våra tjänster och hur vi kan hjälpa er. Använd formuläret här intill eller slå en signal. Om du vill kan vi ses över en kopp kaffe för vidare diskussioner, hos er eller hos oss på vårt kontor i Linköping.

Kontaktformulär