Ny hemsida för ökad synlighet och fler kunder

Pedersen är sedan länge förknippat med entreprenadrätt, konsulträtt och offentlig upphandling. Baserad mitt i Stockholm har man etablerat sig som en av landets främsta firmor inom sina verksamhetsområden och har stor erfarenhet av komplexa bygg- anläggnings- och installationsentreprenader samt att bistå med råd och stöd vid samhällsplanering och infrastrukturprojekt. Med andra ord, det vet vad de gör, och har så gjort länge.

Pedersen hade redan en hemsida, men den var utdaterad och dessutom inte responsiv. Den fungerade inte på mobila enheter vilket klart begränsade chansen till nya uppdrag.

Maria Pedersen kontaktade oss och beskrev problemet och vi byggde sedan en ny responsiv hemsida som fungerar på samtliga plattformar. En modern sida med fin design, stärker förtroendet ytterligare samt ger goda förutsättningar till ökad lönsamhet. Med fina verksamhetsrelevanta bilder skapar vi med fiffig webbutveckling trovärdighet och igenkännedom hos potentiella kunder.

Kundutlåtande

Samtidigt som våra webbutvecklare efter en teknisk optimering sett till att sidan är snabb, samt fått en grundläggande SEO som ytterligare ger fler besökare och fina möjligheter till konverteringar och nya äventyr till Pedersens medarbetare.

Nu kan även Pedersens medarbetare själva, enkelt uppdatera sidan, samt skapa nyheter, artiklar och på så sätt stärka sin position på marknaden genom snabba kommunikativa insatser. Kort sagt, ett trevligt uppdrag med en härlig kund som har grymma kompetenser inom flera expertområden.

Plattform

WordPress v.5.6.

Roller i projektet

Webkings roller i projektet har varit webbutvecklare och designer. Vi har även utbildat Pedersens administratör i hur webbplatsen kan uppdateras och förvaltas.

Nu kan Pedersen själva vässa sin hemsida ytterligare. De kan skapa nya artiklar och texter som förstärker varumärket än mer, och samtidigt ge sidan mer liv och relevans.

Webkingteamet hade extremt många roliga förslag och ett fint nytänkande. Och resultatet blev fantastiskt bra. De har dessutom varit väldigt smidiga, kreativa och lätta att arbeta med.

Maria Pedersen - Advokat

Information om projektet

Kostnadskalkylator

Intresserad av vad en app kan kosta?

Med våran kostandskalkylator så kan du få ett ungefärligt pris på vad din app eller webbsida skulle kunna kosta!

Fyll i formuläret nedan för att kontakta oss

Kontakta oss gärna

Välkommen att kontakta oss om du vill veta mer om Webking, våra tjänster och hur vi kan hjälpa er. Använd formuläret här intill eller slå en signal. Om du vill kan vi ses över en kopp kaffe för vidare diskussioner, hos er eller hos oss på vårt kontor i Linköping.

Kontaktformulär