App för smart DNA-märkning av ägodelar

Design och utveckling av Safe It Up´s  applikation. Vi fick en förfrågan om att ta fram en applikation som på riktigt kan sätta käppar i hjulen för tjuvar. Ett bra syfte som vi gärna hjälper till med. Apputveckling som stoppar tjuven, det gillar våra utvecklare.

Vi har hjälpt Safe It Up att ta fram en app i form av ett digitalt register där både privatpersoner och företag kan arkivera och hantera sina stöldskyddsmärkta ägodelar i. Dessa märks med personligt märkDNA som är omöjligt att manipulera.

Vår app är även säker och hanterar allt material på rätt sätt. En säker och välkänd betallösning var också ett krav. För ökad trovärdighet valdes mobilt BankID som signering. Här kan du läsa om hur vi gått till väga när vi byggde Safe It Up´s app.

Vi tyckte om att jobba tillsammans med Safe It Up-gänget. Att göra saker och ting svårare för tjuven är något som vi verkligen gillar.

Roller i projektet samt kundutlåtande

Vi har varit med och utvecklat applikation, kodat, gjort en teknisk optimering, implementerat säkerhetslösningar, hanterat krav på sekretess, samt inte minst testat och fixat buggfixar och även verkat som ett agilt utvecklingsteam och bollat idéer och tankar med produktägarna.

Safe It Up var ett både utmanande och roligt projekt. Vår förstudie och planering blev guld värd när vi började koda och utveckla. Erfarenheten från ett flertal app-projekt gjorde att vi som team redan från scratch hade en bra plan framåt. Därför kunde vi jobba fokuserat och lösningsorienterat efter kravspecifikationen och implementera ett flertal väl utvalda funktioner och lösningar.

- Robert Jansz, VD på Webking.

Kundutlåtande

Extra kul blev det då vi fick så fina vitsord från Safe It Up själva:

Stort tack för fantastiskt engagemang långt över förväntan. Vi ser glatt emot fortsatt samarbete och kommande releaser.
- Mvh Team Safe It Up

Information om projektet

Kostnadskalkylator

Intresserad av vad en app kan kosta?

Med våran kostandskalkylator så kan du få ett ungefärligt pris på vad din app eller webbsida skulle kunna kosta!

Fyll i formuläret nedan för att kontakta oss

Kontakta oss gärna

Välkommen att kontakta oss om du vill veta mer om Webking, våra tjänster och hur vi kan hjälpa er. Använd formuläret här intill eller slå en signal. Om du vill kan vi ses över en kopp kaffe för vidare diskussioner, hos er eller hos oss på vårt kontor i Linköping.

Kontaktformulär