Blogg

24 juli, 2013

Utrikesförvaltningens familjer får en ny informations webbplats

Webking har fått i uppdrag av Utrikesdepartementet att utveckla och designa utrikesförvaltningens nya hemsida spouses.nu. Hemsidan är tänkt att användas av utrikesförvaltningens familjer som är utlandsstationerade runt om i världen. Uppdraget består av att ta fram en webbplats med responsive webbdesign, vilket innebär att besökaren kan besöka hemsidan med surfplattor, smartphones eller datorer och innehållet på hemsidan anpassas efter besökarens skärmupplösning och webbläsare.

Webbplatsen kommer att utvecklas på det populära publiceringsverktyget WordPress som idag är ett av världens mest använda publiceringsverktyg med fokus på utseende, webbstandard och användarvänlighet. Funktioner som den nya hemsidan kommer att ha är: dokumentarkiv,  nyhetsflöde, informationssidor, bildspel m.m.

Utöver utvecklingen och design av hemsidan består projektet även av att utbilda och stötta utrikesförvaltningens webbredaktörer som kommer arbeta och förvalta den nya webbplatsen.

Beräknat leveransdatum av den nya informations webbplatsen är planerad till hösten 2013.

Nyheter , , , , ,
About Robert Jansz, Webking
Med sin höga ambition får Robert det komplicerade att verka enkelt och han tillför det ovärderliga kunnande som skapar trygghet för kunden
Robert är alltid tydligt engagerad och visar ett starkt driv för att få saker gjorda. Han är ett föredöme i konsultrollen och hans kombination mellan affärsmässighet, tekniskt kunnande och social förmåga sticker ut. Robert är en entreprenör som får det komplicerade att verka enkelt och skapar en trygghet åt sina kunder Han inspirerar med sin strävan att alltid leverera det bästa - han ser nya perspektiv och alternativa lösningar och tillför ett ovärderligt kunnande. Robert har en förmåga att på ett engagerat och professionellt sätt ta sig an sina kunder och hans arbete präglas av mycket hög kvalitet och ett optimalt resultat. Han är en utmärkt lagspelare som verkligen inspirerar och utvecklar andra. Robert vill göra skillnad och han har en förmåga att kunna driva på ett utvecklingsarbete. Han är lyhörd mot kunden, har en mycket hög ambitionsnivå och hans engagemang är kombinerat med en stor ödmjukhet. Reputation Resumé : Sammanställningen baseras på svar från 9 kollegor och kunder som lämnat svar anonymt mars 2013. Detta har analyserats av Per Frykman AB. Sammanställningen baseras på svar från 9 kollegor och kunder som lämnat svar anonymt 2013.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

SWITCH THE LANGUAGE
Webking
Nya tanneforsvägen 22, 582 42 Linköping, Sweden
020-89 94 42
Nyhetsbrev

Registrera dig till vårt nyhetsbrev, fullt med inspiration, case, och tips som kan öka din lönsamhet!