Webking - Våra webbutvecklare berättar om den nya webbplattformen

Vår egenutvecklade webbplattform är ett kraftfullt verktyg att bygga skräddarsydda webbapplikationer på. Den kan anpassas till en mängd olika verksamheter eller behov och ligger till grund för bland annat Whinny, ett planeringsverktyg som används inom hästbranschen.

Bra feedback och en stabil plattform att bygga effektiva webbapplikationer på

Vi har fått bra feedback för vår plattform och kommer kontinuerligt att utveckla den med nya funktioner. I den här texten berättar Webkingteamets webbutvecklare Robert Jansz, David Gunbrant, Tommy Dufmats och Johan De Groot för vår copy och social media manager Johan Åhlund om hur de tänkt och om fördelarna med att utveckla den här typen av webbappar.

 

Stort behov av webbappar som gör vardagen enklare för DITT företag

Tanken på att utveckla ett eget system har funnits i bakhuvudet länge. Detta då vi under alla våra konsultuppdrag samt hos oss själva sett ett stort behov av den här typen av system. Vi förstod i stora drag vad vi själva behövde för funktionalitet och baserat på detta drog vi sedan igång en förstudie och kravanalys.

 

Vi använder vårt egenutvecklade affärssystem baserat på plattformen dagligen

Vi studsade våra tankar och idéer med några av våra kunder och insåg snabbt att vi var helt rätt ute. Då vi triggas av problemlösning och programmering satte vi snart igång med att utveckla ett eget skräddarsytt system för vår egen verksamhet. På Webking använder vi själva plattformen på daglig basis. Tack vare den har vi ersatt flera dyra program, vilket sparar oss en rejäl slant årligen.

 

Att utveckla med dessa verktyg har många fördelar, man pratar om effektiv och kostnadseffektiv webbutveckling. Men vad är det som gör det så effektivt? Webbutvecklare David Gunbrant berättar

Ur ett webbutvecklarperspektiv är det enkelt och snabbarbetat. Man behöver inte fundera över grundläggande funktioner som redan finns på plats. Exempel på dessa är säkerhet, loggning, behörighet och mobilanpassning.
 

Webking kunde ersätta flera andra dyra program med sitt eget. Robert Jansz, webbutvecklare och projektledare; hur kändes det och vad använder ni själva systemet till?

Vi har ersatt flera olika program, bland annat tidrapportering, projekthantering, support och ärendehanteringen. När vi började använda vårt egenutvecklade program kunde vi snabbt spara tiotusentals kronor per år i minskade licenskostnader.
 

Framtiden är ljus för digitala hjälpmedel som förenklar det dagliga arbetet. Tommy Dufmats, webbutvecklare: Inom vilka branscher kan er webbapplikation kan göra stor nytta?

Tanken är att den ska användas brett och vi har märkt att det passar en stor mängd kunder, oavsett branscher. Så länge grundbehoven är de samma. Med vår plattform kan man på ett synnerligen effektivt sätt digitalisera, förenkla och utveckla sin verksamhet. Att vi samlat alla funktioner under ett och samma tak är något som också uppskattas väldigt mycket.
 

Johan De Groot, webbutvecklare: vad har era kunder och användare uppskattat mest?

Våra kunder tycker om att webbplattformen är lättanvändlig och att den dessutom är extremt prisvärd. Att kunden sedan kan lägga till nya funktioner eller moduler vid behov är också något som är mycket uppskattat.
 

Mer information om vår webbplatform

Du kan läsa mer om vår plattform, dess användningsområden, fördelar och hur den kan spara dig tid och pengar varje månad på följande länkar:

Här finns en artikel om webbapplikationen Whinny som är ett exempel på hur vi utgått från vår egna plattform. Vi berättar om dess användningsområden och hur den kan förenkla det dagliga arbetet.

Kostnadskalkylator

Intresserad av vad en app kan kosta?

Med våran kostandskalkylator så kan du få ett ungefärligt pris på vad din app eller webbsida skulle kunna kosta!

Fyll i formuläret nedan för att kontakta oss

Kontakta oss gärna

Välkommen att kontakta oss om du vill veta mer om Webking, våra tjänster och hur vi kan hjälpa er. Använd formuläret här intill eller slå en signal. Om du vill kan vi ses över en kopp kaffe för vidare diskussioner, hos er eller hos oss på vårt kontor i Linköping.

Kontaktformulär