Webbapplikation och planeringsverktyg

Whinny är en webbaserad app (webbapplikation) som hjälper hästägare att hålla reda på allt det viktiga som rör hästen. Oavsett om det handlar om en person som äger en häst, ett företag som driver ett stall, eller en proffsryttare. Har du häst? Då har du nytta av Whinny.

Med Whinny som vi byggt till Sofia Bengtsberg på Staby Gård Ridcenter sköter du som hästägare all planering kring din häst på en och samma plats. Du får enkelt koll på medicinering, veterinärbesök, hovslagning, foder och träning.

Glöm röriga anslagstavlor, almanackor och post-its. Whinny underlättar din vardag, hjälper dig i planeringen och samlar all information om din häst på en och samma plats. Du slipper skicka info genom SMS och telefonsamtal.

Det här är ett väldigt uppskattat och lyckat projekt inom webbutveckling och apputveckling, där våra grymma utvecklare jobbat hårt för att skapa ett mycket effektivt hjälpmedel.

Här kan du läsa vår matiga artikel om hur vi byggt Whinny, och den rekommenderar vi om du är det minsta sugen på en egen app. In och läs. Whinnys användare är lyriska. Läs vår intervju med personer som dagligen använder Whinny i arbetet och sätter den rejält på prov.

Missa heller inte länken till Webkingplattformen nedan.

Med hjälp av Webkingplattformen kan vi såklart även skapa en dunderapp åt dig också. Oavsett bransch så kan du få en egen Whinnyliknande app som spar tid, pengar och gråa hår. Varje dag. Det enda du behöver göra är att kontakta oss. Då finns det risk för goda kardemummabullar, skratt och spännande planer tillsammans med WebkingTeamet.

Roller i projektet

Webkings roller i projektet har varit arkitekter, webbutvecklare, webbdesigner, devops och projektledare.

Webbplats: https://whinny.se/

Applikation: https://app.whinny.se/

Här kan du läsa mer om hur man bygger appar och relaterade fakta om just apputveckling:

Kostnadskalkylator

Intresserad av vad en app kan kosta?

Med våran kostandskalkylator så kan du få ett ungefärligt pris på vad din app eller webbsida skulle kunna kosta!

Fyll i formuläret nedan för att kontakta oss

Kontakta oss gärna

Välkommen att kontakta oss om du vill veta mer om Webking, våra tjänster och hur vi kan hjälpa er. Använd formuläret här intill eller slå en signal. Om du vill kan vi ses över en kopp kaffe för vidare diskussioner, hos er eller hos oss på vårt kontor i Linköping.

Kontaktformulär