Trendhem – Webbapp för homestyling

Trendhem – Webbapp för homestyling

Trendhem är en onlinetjänst där kunder får tips, råd och undviker dyra inredningskostnader genom att själv göra det praktiska. Interiör och design är enklare än många tror och det är viktigt att tänka igenom en bostadsaffär. Kunder som anlitar Trendhem får det som behövs för attrahera den generella köparen i både annons och på visning.

Vi har stått för webbutveckling och design av Trendhem.se, webbapplikationen är utvecklad enligt principen Mobile First för att fungera bästa på mobila enheter och sedan skala uppåt om besökaren har en större skärm som en surfplatta eller dator.

Betallösningen för Trendhem bygger på Klarnas Check Out, vilket underlättar för kunderna som har möjlighet att välja mellan olika betalalternativen Klarna erbjuder.

Webking är proffs på webb- och apputveckling. Här hittar du några artiklar om just apputveckling

Roller i projektet

Webkings roller i projektet har varit webbutvecklare, webbdesigner och projektledare.

”Just betallösningen är en mycket viktig del, både i appar och på hemsidor. Valet av en välkänd leverantör som erbjuder ett smidigt eller flera smidiga sätt för kunden att betala sin tjänst är central om man ska få kunden att genomföra sitt köp.

En förtroendegivande och välkänd leverantör, samt en enkel betalprocess som är lätt att begripa och som fungerar både snabbt och smidigt är väldigt viktigt. Uppfyller du dessa krav har du en E-handelslösning som kunden inte kommer att tveka över att använda.

Till Trendhem valde vi Klarna som leverantör, de är väletablerade, skapar trovärdighet och erbjuder flera olika betalningssätt.”Robert Jansz, VD Webking.

Kundutlåtande

Jacob Ceder

Engagemanget och ansvaret från Robert på Webking har varit stort och arbetet har resulterat i en produkt som är unik på marknaden och vi på Trendhem känner oss väldigt nöjda över resultatet.

Jacob Ceder - VD Trendhem.se

Läsvärda artiklar

Liknande referensprojekt

Swing By – Sveriges första app för swingers
MaintPlanner – Industriapp som underlättar vid produktionsstopp

MaintPlanner är en webbapplikation som underlättar för planerade underhållsstopp. Den skapar en säkrare arbetsmiljö och spar tid och pengar.

Underbara Unge – Fotoboksapp med avancerade funktioner
Breeding Journal – Digital avelsjournal med stora fördelar

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

SWITCH THE LANGUAGE