Whinny – Webbapplikation och planeringsverktyg

Whinny – Webbapplikation och planeringsverktyg

Whinny är en webbaserad app (webbapplikation) som hjälper hästägare att hålla reda på allt det viktiga som rör hästen. Oavsett om det handlar om en person som äger en häst, ett företag som driver ett stall, eller en proffsryttare. Har du häst? Då har du nytta av Whinny.

Med Whinny som vi byggt till Sofia Bengtsberg på Staby Gård Ridcenter sköter du som hästägare all planering kring din häst på en och samma plats. Du får enkelt koll på medicinering, veterinärbesök, hovslagning, foder och träning.

Glöm röriga anslagstavlor, almanackor och post-its. Whinny underlättar din vardag, hjälper dig i planeringen och samlar all information om din häst på en och samma plats. Du slipper skicka info genom SMS och telefonsamtal.

Det här är ett väldigt uppskattat och lyckat projekt inom webbutveckling och apputveckling, där våra grymma utvecklare jobbat hårt för att skapa ett mycket effektivt hjälpmedel.

Här kan du läsa vår matiga artikel om hur vi byggt Whinny, och den rekommenderar vi om du är det minsta sugen på en egen app. In och läs. Whinnys användare är lyriska. Läs vår intervju med personer som dagligen använder Whinny i arbetet och sätter den rejält på prov.

Missa heller inte länken till Webkingplattformen nedan.

Med hjälp av Webkingplattformen kan vi såklart även skapa en dunderapp åt dig också. Oavsett bransch så kan du få en egen Whinnyliknande app som spar tid, pengar och gråa hår. Varje dag. Det enda du behöver göra är att kontakta oss. Då finns det risk för goda kardemummabullar, skratt och spännande planer tillsammans med WebkingTeamet.

Roller i projektet

Webkings roller i projektet har varit arkitekter, webbutvecklare, webbdesigner, devops och projektledare.

Projektinfo

Liknande referensprojekt

Mabrook – Internationell dejtingapp med unika funktioner
Liunga.se – Hemsida med konverteringsfokus
Mitt Karma – Mobilappen till Karma Mobil
Appen Hjälpredan – Halverar uträkningstiden för användarna!

Läsvärda artiklar

Webbutvecklings principer

På Webking ser vi alltid till att våra webbapplikationer är betrodda och säkra enligt OWASP. Vi ger dem en responsiv design och ser till att de fungerar som de ska på surfplattor, smartphones och datorer. Samt att de följer HTML5 och CSS3´s standarder och uppfyller tillgänglighetskraven enligt W3C.

Liunga – Ny hemsida med konverteringsfokus

Liunga AB är ett byggföretag i Linköping som efter en nystart behövde en ny hemsida med ett tydligt konverteringsfokus. Där besökarna snabbt kan kontakta Liunga och även se deras referensuppdrag.

SWITCH THE LANGUAGE
Nyhetsbrev

Registrera dig till vårt nyhetsbrev, fullt med inspiration, case, och tips som kan öka din lönsamhet!

Webking
Ågatan 31, 582 22 Linköping, Sweden
020-89 94 42