Whinny – Webbapplikation och planeringsverktyg

Whinny – Webbapplikation och planeringsverktyg

Whinny är en webbaserad app (webbapplikation) som hjälper hästägare att hålla reda på allt det viktiga som rör hästen. Oavsett om det handlar om en person som äger en häst, ett företag som driver ett stall, eller en proffsryttare. Har du häst? Då har du nytta av Whinny.

Med Whinny som vi byggt till Sofia Bengtsberg på Staby Gård Ridcenter sköter du som hästägare all planering kring din häst på en och samma plats. Du får enkelt koll på medicinering, veterinärbesök, hovslagning, foder och träning.

Glöm röriga anslagstavlor, almanackor och post-its. Whinny underlättar din vardag, hjälper dig i planeringen och samlar all information om din häst på en och samma plats. Du slipper skicka info genom SMS och telefonsamtal.

Det här är ett väldigt uppskattat och lyckat projekt inom webbutveckling och apputveckling, där våra grymma utvecklare jobbat hårt för att skapa ett mycket effektivt hjälpmedel.

Här kan du läsa vår matiga artikel om hur vi byggt Whinny, och den rekommenderar vi om du är det minsta sugen på en egen app. In och läs. Whinnys användare är lyriska. Läs vår intervju med personer som dagligen använder Whinny i arbetet och sätter den rejält på prov.

Missa heller inte länken till Webkingplattformen nedan.

Med hjälp av Webkingplattformen kan vi såklart även skapa en dunderapp åt dig också. Oavsett bransch så kan du få en egen Whinnyliknande app som spar tid, pengar och gråa hår. Varje dag. Det enda du behöver göra är att kontakta oss. Då finns det risk för goda kardemummabullar, skratt och spännande planer tillsammans med WebkingTeamet.

Roller i projektet

Webkings roller i projektet har varit arkitekter, webbutvecklare, webbdesigner, devops och projektledare.

Projektinfo

Liknande referensprojekt

Qlosr – Hemsida med SEO
Golf4U – Utbildningsplattform

Webking har byggt hemsida och utbildningsplattformen till Golf4U. De erbjuder golfutbildningar som hjälpt tusentals golfare att ta grönt kort.

ÄlvestadTanken – hemsida med E-handel
Norrköpings Stadsmission – Hemsida med webbshop

Läsvärda artiklar

Jag har en idé till en app

Har du funderat ut en kanonidé som skulle kunna bli en bra app? Faktum är att det inte är så himla svårt att bygga en app. I den här artikeln ska vi kortfattat berätta om hur du kan gå tillväga för att ta din idé och förvandla den till en färdig app.

Digital kundzon skapar fler affärer till Safexit

Nu ska vi berätta om hur vi med Webkingplattformen utvecklade en helt ny digital kundzon till Safexit. En kundzon som skapar affärsnytta och fler ordrar med hjälp av en genomtänkt och smidig beställningsprocess.

Whinny – Vår grymma webbapplikation får kanonbetyg!

När användarna är nöjda och säger att vår egen webbapplikation Whinny har tagit hästplaneringen till en helt ny nivå blir vi alldeles varma inombords. Här berättar Unghästverkstaden om hur den sparar både tid och pengar varje dag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

BYTA SPRÅK
Webking
Torggatan 6, 582 19 Linköping, Sweden
020-89 94 42
Nyhetsbrev

Registrera dig till vårt nyhetsbrev och få tips samt en checklista som visar hur du optimerar din webbplats och får fler besökare och kunder.