Webbapp för homestyling

Trendhem är en onlinetjänst där kunder får tips, råd och undviker dyra inredningskostnader genom att själv göra det praktiska. Interiör och design är enklare än många tror och det är viktigt att tänka igenom en bostadsaffär. Kunder som anlitar Trendhem får det som behövs för attrahera den generella köparen i både annons och på visning.

Vi har stått för webbutveckling och design av Trendhem.se, webbapplikationen är utvecklad enligt principen Mobile First för att fungera bästa på mobila enheter och sedan skala uppåt om besökaren har en större skärm som en surfplatta eller dator.

Betallösningen för Trendhem bygger på Klarnas Check Out, vilket underlättar för kunderna som har möjlighet att välja mellan olika betalalternativen Klarna erbjuder.

Webking är proffs på webb- och apputveckling. Här hittar du några artiklar om just apputveckling

Kundutlåtande

Roller i projektet

Webkings roller i projektet har varit webbutvecklare, webbdesigner och projektledare.

”Just betallösningen är en mycket viktig del, både i appar och på hemsidor. Valet av en välkänd leverantör som erbjuder ett smidigt eller flera smidiga sätt för kunden att betala sin tjänst är central om man ska få kunden att genomföra sitt köp.
En förtroendegivande och välkänd leverantör, samt en enkel betalprocess som är lätt att begripa och som fungerar både snabbt och smidigt är väldigt viktigt. Uppfyller du dessa krav har du en E-handelslösning som kunden inte kommer att tveka över att använda.
Till Trendhem valde vi Klarna som leverantör, de är väletablerade, skapar trovärdighet och erbjuder flera olika betalningssätt.” – Robert Jansz, VD Webking.

Engagemanget och ansvaret från Robert på Webking har varit stort och arbetet har resulterat i en produkt som är unik på marknaden och vi på Trendhem känner oss väldigt nöjda över resultatet.

Jacob Ceder - VD

Information om projektet

Kostnadskalkylator

Intresserad av vad en app kan kosta?

Med våran kostandskalkylator så kan du få ett ungefärligt pris på vad din app eller webbsida skulle kunna kosta!

Fyll i formuläret nedan för att kontakta oss

Kontakta oss gärna

Välkommen att kontakta oss om du vill veta mer om Webking, våra tjänster och hur vi kan hjälpa er. Använd formuläret här intill eller slå en signal. Om du vill kan vi ses över en kopp kaffe för vidare diskussioner, hos er eller hos oss på vårt kontor i Linköping.

Kontaktformulär